A.B.I është një grup muzikor i njohur. Ne ket grup bejn pjes Bx-a, JimmyKova, Pejoni o39, Bigg AL dhe Canz
Te cilet ben edhe albumin "A.B.I IS BACK" po ashtu ben edhe nje vidoklip.