A.R.B

Per Cunat E Peqinit (Feat. Ataol, Renato & Bardhig)

Yeahh!! we presen this is a remix
Reni, Bardhi, Leo, Oli
Lets goo... *Renato*
Si cunat e peqinit ne bot nuk ka jemi me te miret per arm e para si ja qim robt motren kujtdo qe ngatarrohet me ne se ne as nje vend tjeter nuk jetohet si tek ne le te shquhet Tirana, Elbasani e Berati
por dy vende jan me gengsta PEQINI & Lazarati
Shperndajm arm e mall kudo ne me canta kush ecen me ne thot qe ecen me gjiganda ska histori me mbreter po ka histori te gjata mjafton qe tjesh me ne dhe atmosferes i vihet flaka.
duhen shum sakrifica me u bo me ne shok dhe nese na zhgenjen ne te shtrim pertok dhe nje plumb pastaj te shkrepim ne koke...
kemi tato ne krah dhe zemren e rreperit hija e cdonjerit prej nesh esht si hija e gangsterit u rritem me sakrifica se ashtu ishte jeta dhe me pas u bem real gengsta te vertet. *BaRdh1-G* (KoRb1-OTR)
Hej tash negjo cka jam tu te thon dy fjal e te qihet ajo non por po te them kalo ktej nga kjo zona se ktu ne fillim lexon nje tabel KUJDES! ktu quhet PEQIN pushka te vret e kari te qin e njeri sman pergjithsin se spyt njeri per policin kushdo qe eshte inatqar ja qim familin. *Leo* 2X
Keto vargje qe po kendoj jan te verteta
ketu plas malli plas e pistoleta
krejt shoqnin e kemi ktu
jemi tap e jemi dru. *Oli*
S´ka ca mbon policia as termeti as alltiane i bejm tna ken frik kur perpara del ushtria jemi krejt si shqipoinja si shqipe te verteta nese ngatarrohesh me ne si luani te coptojm me kthera. *Renato*
Si cunat e peqinit ne bot nuk ka jemi me te miret per arm e para si ja qim robt motren kujtdo qe ngatarrohet me ne se ne as nje vend tjeter nuk jetohet si tek ne le te shquhet Tirana, Elbasani e Berati
por dy vende jan me gengsta PEQINI & Lazarati
Shperndajm arm e mall kudo ne me canta kush ecen me ne thot qe ecen me gjiganda ska histori me mbreter po ka histori te gjata mjafton qe tjesh me ne dhe atmosferes i vihet flaka.
duhen shum sakrifica me u bo me ne shok dhe nese na zhgenjen ne te shtrim pertok dhe nje plumb pastaj te shkrepim ne koke...
kemi tato ne krah dhe zemren e rreperit hija e cdonjerit prej nesh esht si hija e gangsterit u rritem me sakrifica se ashtu ishte jeta dhe me pas u bem real gengsta te vertet. *BaRdh1-G* (KoRb1-OTR)
Hej tash negjo cka jam tu te thon dy fjal e te qihet ajo non por po te them kalo ktej nga kjo zona se ktu ne fillim lexon nje tabel KUJDES! ktu quhet PEQIN pushka te vret e kari te qin e njeri sman pergjithsin se spyt njeri per policin kushdo qe eshte inatqar ja qim familin.

Ju pëlqen teksti? Komentoni më poshtë: