Po te ikesh do t'pendohesh
Po tme puthesh do t'mendohesh
Me mir rri ketu e fol me mu
Une jam ajo qe tkerkova
Une jam ajo qe tbesova
Une jam ajo qe me nuk te du Se ti je nje gabim
Qe se than dot lotin tim.. Ref..
Mos ik shikom ne sy dhe
Me thuaj se me sme dashuron hoooo
Mos qesh se me per ty s'do te flas
Une jam ajo qe bertas Mos ik shikom ne sy dhe
Me thuaj se me sme dashuron hoooo
Mos qesh se me per ty sdo te flas
Une jam ajo qe bertas Oret tona po shkurtohen
Nervat tona acarohen
Ne nuk dim te flasim as te rrim
Do ti fshi te gjith kujtimet
Do ti gris te gjith rrefimet
Do ta djeg gjdo fotografi Se ti je nje gabim
Qe se than dot lotin tim.. Ref..
Mos ik shiko ne sy dhe
Me thuaj qe me sme dashuron hoooo
Mos qesh se me per ty sdo te flas
Mne ja ajo qe bertas
Mos ik shikom ne sy dhe
Me thuaj qe me sme dashuron hoooo
Mos qesh se me per ty sdo te flas Une jam ajo qe bertas
Une jam ajo qe bertas...

Ju pëlqen teksti? Komentoni më poshtë: