Aida Doçi

Hajde Goditem

Aida
2x

Skam motiv ne kete jet
E plagosur ne shpirt kam mbet
Skam motiv te vazhdoj
Pa dashnin tande t jetoj

Ref 2x

Hajde goditem
Hajde coptom
Jo jo ma keq ske qka m bon
Kerkoj frymmarrjen
2x
Kerkoj dashni
Nga zemra qe per ta
N’dhe kisha hi

2x
Skam motiv ne kete jet
E plagosur ne shpirt kam mbet
Vuajtje lot e trishtim
Mu be shpirti im

Ref 2x

Hajde goditem
Hajde coptom
Jo jo ma keq ske qka m bon
Kerkoj frymmarrjen
2x
Kerkoj dashni
Nga zemra qe per ta
N’dhe kisha hi

*thevideo:

Ju pëlqen teksti? Komentoni më poshtë: