Ajfer Aliu

Mesuesja Ime

Klasa më e mira
ne te gjithë notojmë
mesuesja ime bukur na spjegon
tregime mesime,shkrme dhe lexim Kur na pyet mesuesja ,te gjitha i din
tregime mesime,shkrime dhe lexim
Kur na pyet mesuesja ,te gjitha i din Te dua te dua
mesuesja ime
do te jesh gjithmone
ti ne zemren time Te dua te dua
mesuesja ime
do te jesh gjithmone
ti ne zemren time

Ju pëlqen teksti? Komentoni më poshtë:

Tekste tjera