Alban Skenderaj:

Ishte viti ’93
Me kujtohet si te ishte dje
Ne te dy te pandare
Rrinim zgjuar deri ne mengjes
Dhe kendonim ACE OF BASE
Nga nje FIAT RITMO e bardhe

Ti kerkoje DISCO
Une doja LIVE dhe ROCK’N’ROLL
Dhe ne fund nje film ne video-kasete
Nga terraca e pallatit tend
Numeronim nga i njejti vend
Nje yll si nje lek

REF.:

Vetem dhe nje nate, vetem dhe nje nate
çfare s’do jepja te me ktheje atje
Vetem dhe nje nate, vetem dhe nje nate
Ne vitin ’93, vitin ’93

E mban mend kur ne mesim
Flije gjume mbi supin tim
Dhe te mbuloja me çante
Sa mbasdite ne shtepi
ITALIA UNO, MTV
Derisa behej nate

Ti prape kerkoje DISCO
Une doja LIVE dhe ROCK’N’ROLL
Pak alkool dhe nje pakete PRESIDENT
Thonim: “Always Side By Side”
Ndiheshim Bonnie dhe Clyde
Version adoleshent

REF.:

Vetem dhe nje nate, vetem dhe nje nate
çfare s’do jepja te me ktheje atje
Vetem dhe nje nate, vetem dhe nje nate
Ne vitin ’93, vitin ’93

Lyrical Son :

I got the power
E kthej kohen mrapa
Oren policore
E kur kena kcy me hapa
Ishim n’shkolle fillore
S’bojke vone me na nxon nata
N’vend t’librave edhe fletoreve
Kaseta kishim n’çanta
1993
M’kujtohet e m’doket si me kon dje
Full satelita ballkonat n’qytet
TVSH SAT
LAJME SHQIP FLASH

INFORMER
U know say daddy me snow me gonna blame
E knjoshim n’mahall tem
Policia na bertitshin megafon
Dojshin me na trem
ALICKY BOOM BOOM DOWN
ALL STARKAT E BARDHA
LEVIS 500 E NISHKAT
Flokt me gell bros
Pa vi man
Edhe perpara i kom majt shishkat
Gucci!

Alban Skenderaj :

(Vetem dhe 1 nate, vetem dhe 1 nate)
Nje nate, nje nate
Nje nate, nje nate
(Vetem dhe 1 nate, vetem dhe 1 nate)
Nje nate, nje nate
Nje nate, nje nate

REF.:

Vetem dhe nje nate, vetem dhe nje nate
çfare s’do jepja te me ktheje atje
Vetem dhe nje nate, vetem dhe nje nate
Ne vitin ’93, vitin ’93
Muzika: Orkestroi: Teksti:

Ju pëlqen teksti? Komentoni më poshtë: