Alboys

Stacioni I Fundit

Me k?te tren qe po shkon
Sot po iken dhe ti
Ndoshta kurre me s?do ta shoh
Une shpirtin tim
Nuk ka zot qe ti ndaloj
Lotet e mi Tek stacioni ku do zbresesh
Do kujtosh se jam me ty
Do te gjesh aty shume njerez
Por s?do te gjesh jo syte e mi
Mos i kthe jo hapat prapa
Ti ke ikur pergjithnji
Sa here qe te marre malli
Tek Stacioni do te vij Te percolla me lot
Qe me rridhni neper sy
Casti fundit na mundon
Treni Shkon
Casti fundit na mundon
Treni shkon

Ju pëlqen teksti? Komentoni më poshtë: