Andi Shkoza

Yjet Veshtroj

GJITHE DITEN RI MENDUAR DHE RADION DEGJOI GJITHE NATEN RI ZGJUAR DHE YJET VESHTROJ
KERKOJ UN MELODI
KERKOJ UN MELODIKETE KENGE UN SHOQES SIME TJA KUSHTOJ
GJITHE DITEN RI MENDUAR DHE RADION DEGJOI
GJITHE NATEN RI ZGJUAR DHE YJET VESHTROJ KERKOJ UN MELODI
KERKOJ UN MELODI
KETE KENGE UN SHOQES SIME TJA KUSHTOJkUJTOJ VITET ME RADHA POR ASNJE NUK ME MBRON KUJTOJ ME ORE TE TERA NDOSHTA MOS DASHUROJ POR JO JO
NUK ESHT AJO KUJTOJ VITET ME RADHA POR ASNJE NUK ME MBRON KUJTOJ ME ORE TE TERA NDOSHTA MOS DASHUROJ POR JO JO
NUK ESHT AJO GJITHE BOTA FLASIN PER NE TE DYNJE DJALE DHE NJE VAJZE KANE RENE NE DASHURI
PER ATA QE SE KUPTOJN
PER ATA QE SE KUPTOJN
C'DO TE THOTE FJALA DASHURI GJITHE BOTA FLASIN PER NE TE DY
NJE DJALE DHE NJE VAJZE KANE RENE NE DASHURI
PER ATA QE SE KUPTOJN PER ATA QE SE KUPTOJN
C'DO TE THOTE FJALA DASHURI
KUJTOJ VITET ME RADHA POR ASNJE NUK ME MBRON KUJTOJ ME ORE TE TERA NDOSHTA MOS DASHUROJPOR JO JO POR JO JO
NUK ESHT AJO
NUK ESHT AJO
KUJTOJ VITET ME RADHA POR ASNJE NUK ME MBRONKUJTOJ ME ORE TE TERA NDOSHTA MOS DASHUROJPOR JO JO POR JO JO
NUK ESHT AJO
NUK ESHT AJO

Ju pëlqen teksti? Komentoni më poshtë: