Anton Tetaj

Doli Goca N'penxhere

I
Doli Goca n´Penxhere
Për me Pa se Kush po vjen
Po na vjen nji Djalë Beqarë
Zëmren Time ma ka marrë ref:
Oj oj oj oj Lajle
Oj oj oj oj Lajle
Kujtova se binte Shi
Ato ishin Lot e Mij II
Ndoshta Jam dhe Fukara
Por nuk Blihem me Para
Mos ma ke moj me Hile
Sa me Don moj kurr s´ma the ref:
Oj oj oj oj Lajle
Oj oj oj oj Lajle
Kujtova se binte Shi
Ato ishin Lot e Mij

Ju pëlqen teksti? Komentoni më poshtë: