Me heshtjen jetoj
Në ërsirrën e plotë
Unë ngadalë,
Kur ëndrra më zgjon
Ti sje askund në këtë botë Çdo natë të shoh si Vegim
Stë prek dot të ndjej në shpirt Ref:
Shpirti im të kërkon në qiell në tokë
E vetme jam skam faj Shpirti im të kërkon në qiell në tokë
Sytë e tij janë lartë po qaj Ditarin shfletoj
Unë çdo fletë e kthej
Shënoj aty
Sa kohë më mungon
Dhe zemra të kërkon Çdo natë të shoh si Vegim
Stë prek dot të ndjej në shpirt Ref: x2
Shpirti im të kërkon në qiell në tokë
E vetme jam skam faj Si harroj fjalët që ti kur më the
Kur të mos jem mos harro
Pranë do më kesh Ouuuu - ouuuuuu uooouu - na - nana na
Na -na nanaaa , nana na naaaa
Naa - naa - naaaa Ref: x3
Shpirti im të kërkon në qiell në tokë
E vetme jam skam faj.

Muzika:

Ju pëlqen teksti? Komentoni më poshtë: