Artiola Toska

Miremengjes Dashni (Feat. Bruno)

        

Miremengjes dashni, nise diten ti
pse sot po ndryshon dhe po me harron
mua vete me the, bota ime je
ndoshta nuk e di pseee.. s'te rreh zemra
s'ke me ndjenja Ref x2
Kur ti te jesh pa mu(x3)
kujt do ti thush te du(x3) Dhe pse nuk do ti, sa me do e di
Shpirt kur gabon, vetes po ja bon
mua vete me the, bota ime je
ndoshta nuk e di pseee.. s'te rreh zemra
s'ke me ndjenja Ref x2
Kur ti te jesh pa mu(x3)
kujt do ti thush te du(x3)

Teksti: Muzika: Në bashkëpunim me:

Ju pëlqen teksti? Komentoni më poshtë: