I the vetes tende mbaroj, mbaroj...
Pse duhet dhe une ta degjoj?
Pyete njeher veten çfar me dhe.
Pse m'bone mos me thon kurr NE

Ref:
Jeta ime, bota ime
Si une s'te detyroj t'me duash njesoj
Jeta ime, bota ime
U lodhe kaq shum prandaj iki un.

(Jeta ime, bota ime
Jeta ime, bota ime)

Si driten e syve t'kisha ty
Zemren thjesht e pate me thy...
Pyete njeher veten çfar me dhe.
Pse m'bone mos me thon kurr NE

Ref:
Jeta ime, bota ime
Si une s'te detyroj t'me duash njesoj
Jeta ime, bota ime
U lodhe kaq shum prandaj iki un.

(Jeta ime, bota ime
Jeta ime, bota ime)
Muzika: *thevideo: Teksti:

Ju pëlqen teksti? Komentoni më poshtë: