Aurela Gaçe

Origjinale (Feat. Dr.Flori & Marseli)

      Video:   

aaaa` (4x) AureLa:
Nuk jam, as e trent e tranuar,
kujdes, injektohem në gjak .
Nuk kam rregullore të shkruar
në çdo kohë, do të jem..
Kjo që jam . MarseL:
Ja ku po vjen ajo, toka ka tërmet,
Eksplozivi shpërthen .
Unë jam këtu dhe po ta them,
Je gjigande në skenë . Reff:
Mbamëni.. Amani..
Nuk mund të ndal, .
Mbamëni.. Amani.. Mbamëni.. Amani..
Kufii nuk kam .
Mbamëni.. Amani`iii . Dr.Florii:
Muzika ndezii Club`in
E vendi është shum flakë .
Naçut janë shumë high,
e femnat janë shum HoT .
Tërmeti është 8ballë,
e sekondi nuk bën Klak .
Efekti është se AG,
Pa pirë të bën ty Tap, Tap . AureLa:
E`e AG, unë jam OrigjinaLi,
Nuk pres, jam dimensioni i lirë . (haa`)
Se Sa lart, ndihet adrenalina
Jetoj momentin si të vijë . MarseL:
Ja ku po vjen ajo, toka ka tërmet,
Eksplozivi shpërthen .
Unë jam këty dhe po ta them,
Je gjigande në skenë . Reff:
Mbamëni.. Amani..
Nuk mund të ndal .
Mbamëni.. Amani.. (haaa`) Mbamëni.. Amani..
Kufii nuk kam .
Mbamëni.. Amani`iii . Dr.Florii:
Muzika ndezii Club`in
E vendi është shum flakë .
Naçut janë shumë high,
e femnat janë shum HoT .
Tërmeti është 8ballë,
e sekondi nuk bën Klak .
Efekti është se AG,
Pa pirë të bën ty Tap, Tap . aaaa` (4x) Reff: 2x
Mbamëni.. Amani..
Nuk mund të ndal .
Mbamëni.. Amani.. Mbamëni.. Amani..
Kufii nuk kam .
Mbamëni.. Amani`iii .

Albumet:

Ju pëlqen teksti? Komentoni më poshtë: