hej you you ladies and motherf*** gentelman
it's AF to a nkatror


FIFI:Perpara perpara nona e grimit po vjen
mu shty me te se ku ku me mas ca gjen
ruje ti hunden mbaji per vetin
mu bena bashke besoji ja vlejti
AaaG edhe boba sjna mban
kim energji edhe vendin se leshojn

AURELA:Si vjet dhe neser rritmin e njenjt do mbaj rritmin e njenjte do mbaj
jo nuk u ndala jo nuk u ndala
si sot e neser tipin e njenjtedo mbanje tipin e njenjte do mbaje

A/F: A menojme per neser
snuk snuk
a flasim per tjeret
snuk snuk
a na pelqejne neve
tek tuk
PO HAJDE TU BOFSHA TAKOHEMI TE VENDI

REF:2x Ajde le ti mbajme njerzit najer
sot do ta djegim ne fillin patjeter
Ajde le ti mbajme njerzit najer vetem najer vetem najer

FIFI:Gjith ekon dit qe ke me ardh qe kjo dit
ska lon njeri pa thirr qe un skam me pa drit
po un vets mos i rashe
muzen tem thire babomax
per musik ajo eshte e rashte
e kshu e se ktheu mbrpshte

AURELA:Mblidhemi sonte un ti ajo aj,un ti ajo aj ejon aeshte nata
presim mengjesin un tia ajo aj unn ti ajo aj

A/F: A menojme per neser
snuk snuk
a flasim per tjeret
snuk snuk
a na pelqejne neve
tek tuk
PO HAJDE TU BOFSHA TAKOHEMI TE VENDI

REF:2x Ajde le ti mbajme njerzit najer
sot do ta djegim ne fellin patjeter
Ajde le ti mbajme njerzit najer vetem najer vetem najer
Në bashkëpunim me: Muzika: *thevideo: Teksti:

Ju pëlqen teksti? Komentoni më poshtë: