B.B. Poqi

Mos Thuaj Jo

Çdo her? e ndjej?,
kur t?i fshehtas,
mua me shikon.
Por nuk e gjej?, nje arsye,
pse kaq shum? po vonon. Qe sa koh?, asgje s?ka levizur,
krejt? e njejt? n?vete çdo gje,
beje nje hap tash,
se nuk mund te pres me. Mos thuaj jo,
nese ti me do,
nuk me ndihmojn?,
kto net? e gjata,
mos u mashtro,
mos thuaj jo,
tani mos ngurro,
se mund t?i humbesh krejt,
pra mos rreziko. Sa her? te flas,
si e ngrir ti me pergjigjesh,
me droj?,
kthej koken pas, si i humbur,
sepse nuk te kuptoj,
ndersa t?gjith e dijn?,
qe e duam njeri-tjetrin,
dhe vazhdon njejt perseri,
ngutu thuaje fjalen e fundit ti.

Ju pëlqen teksti? Komentoni më poshtë: