Vendlindja: Diber

Baba Li është një këngëtar i njohur. Jeton ne Tirana eshte nje kengetar i rrepit shqiptar.
Emri i tij i vertet esht Sali Abazi.
Pas disa kengeve karriera e tij vjen dhe rritet gjithmone.
Esht pjestar i grupit ALBANIAN...