Këndon kryesisht: Dance

Baboo Darabuka është një grup muzikor i njohur. Baboo Darabuka dhe DJ Benity janë tre djelmosha të ri, Albani, Muhameti dhe Beniti që performojnë një zhanër shumë më ndryshe nga të tjerët dhe i padëgjuar ndonjëherë në trojet shqiptare. Është ky një kombinim e darabukëve edhe instrumenteve tjera me goditje me DJ. Me muzikë kemi filluar e merremi shumë herët si të rinj, por si grup bashkëpunimin e kemi filluar para tre vjetësh. Këtë zhanër e kemi zgjedhur për shkak se është unikat, domethënë i padëgjuar më parë. Po tashmë kemi lansuar videoklipin ?3in1?. Këtë videoklip e kemi realizuar në dy ambiente, në pishinë dhe në club. E kemi pas përkrahjen e produksionit ?Play Production? dhe të sponsoreve të tjerë ?Fatonit, ?Pure Pure?, ?Pishina Crazy?, ?Full House? etj. Është një klip veror, i cili është përshtatur shumë sezonin e verës gjatë të cilës temperaturat kanë arritur deri në 40 gradë. Në fakt kompozimet i bëjmë vetë, por këtë instrumental e kemi punuar në studion e Milot Binakut. Njëherësh kemi pasur një bashkëpunim të shkëlqyeshëm dhe mendojmë të bashkëpunojmë edhe në të ardhmen. Kemi pas komplimente prej njerëzve edhe na kanë pritur shumë mirë. Jemi grupi i parë kosovar që kemi pasur nderin të përformojme në te gjitha trojet shqiptare dhe me gjere. Po shpresojmë që së shpejti ta realizojmë edhe një klip tjetër, për arsye se klipi ?3in1? është pritur jashtëzakonisht mirë nga të gjithë adhuruesit tanë.
Në fillimin e vitit 2011, pritet që të realizohet projekti i radhës, një instrumental i ri po ashtu i shoqëruar me një videoklip të ri.