Babuka

Kah Dera

  

Je e bukur seksi je
edhe vothin n'kthiz e ke. Mercedeska tanga vesh
neve djemve krejt na qon pesh. Shum shpejt stil ke ndrru
mentaliteti jon ska me kuptu
na ki bo krejt mu tranu
rrugve kur je tu kalu. (Ref:)
Rruges kah kalojshe
kah dera me shkojshe
edhe ti ma qojshe
doren tung ma bojshe. Rruges kah kalojshe
kah dera me shkojshe
edhe ti ma qojshe
doren hi ma bojshe. Mercedeska tanga vesh
neve djemve krejt na qon pesh. Vothin n'kthiz e ki ndu
dhe tatu ki vizatu
na ki bo krejt mu trranu
ne disco bar tu vallzu. Tanga-tanga ti kur vesh
neve djemve krejt na qon pesh. (Ref 2x)
Rruges kah kalojshe
kah dera me shkojshe
edhe ti ma qojshe
doren tung ma bojshe. Rruges kah kalojshe
kah dera me shkojshe
edhe ti ma qojshe
doren hi ma bojshe.

Ju pëlqen teksti? Komentoni më poshtë: