Big Mama

Pata Ra Ne Bixhoz

Ti nuk dole fer,
ti nuk dole burr,
më puthe një herë edhe s'të pash kurrë,
të prita një javë hajt thash dhe një muj
vallahi ma shumë me të prit spo muj. T 'pata ra premi n'bixhoz
po ti s'dite t'më shfrytzosh
mos kerko më rande-vouz
me më puth pastaj me shku.
t'pata ra premi n' bixhoz
po ti s'dite t'më shfrytzosh
mos kerko më rande-vouz
me më puth pastaj me shku. Se jam dashuru ti paske mendu,
për një puthje unë flokt kam me i shkulë,
të prita një javë,
hajt thash dhe një muj,
vallahi ma shumë me të prit spo muj. T 'pata ra premi n 'bixhoz
po ti s'dite t'më shfrytzosh
mos kerko më rounde-vouz
me më puth pastaj me shku.
Pata ra bre mirë n'bixhoz
po ti s'dite t'më shfrytzosh
mos kerko më rande vouz
me më puth pastaj me shku.

Ju pëlqen teksti? Komentoni më poshtë: