Chajlan-G është një grup muzikor jo shumë i njohur. Chajlan-G jane nje grup reperash nga Shkupi te cilet miren me Hip-Hop/Rap muzik. Ket grup e perbejn 3 telenta te shquar: Enis a.K.a KraLi, Alban a.K.a Ujku and Lil One , ku Enis a.K.a KraLi njihet edhe si lideri i ketij grupi. Ata kan mare pjes neper shume manifestime te ndryshme: koncerte, party etj dhe gjithmon jane aktiv per publikun. Gjithmon kan qen besnik te tyre (publikes) dhe falemenderojn per perkrahjen e tyre.