Da New Chain

Mikrofoni I Lagjes

ARO
Flow tipik si teleferik udhetim me muzik
Ka dy presa si thik cohu dhe ik mc isterik
Pi Caoutonic une Jin dhe Tonic dhe barin magjik
Dhe futem ne beat si kari ne pidh
Pergatite bidonin dhe mallin e dridh
Rrotullohem si vidh dhe ngulem ne mure
Ne skena ne mendje ne shkolla fletore cd
Pre beat-in tani degjon DNC c do gje ok
Ne nivel NBA ne loje ka fair play
Boll ore gay ankoshesh
Shko te pasqyra te rregullohesh
Emocionohesh kur kap mikrofonin dhe drejtohesh te une
Eshte Mikrofoni i Lagjes sigurisht pa autotune

Në bashkëpunim me:

Ju pëlqen teksti? Komentoni më poshtë: