Dervish Shaqa

Kur Kosov Ta Ktheva Shpinen

Porsi uji që del nga gurra
hej e hej more porsi bora nëpër curra Je si bari nepër-o livadhë
hej e hej more si ortek që vjen o prej male Je si mjalta nëpër hojë
hej e hej more m'del prej zemrë m'thot me gojë Knohet n'telat e sharkis
Hej e hej ore toka e jon n'dor t?partise T?puthsha synin oj partie
Hej e hej o qe ke ba ket mrekullie Qite me pushke e more malin
Hej e hej o me yll t'kuq stolise ballin N'dor mamzerken e valeren
Hej o hej o sokol djal rrite Enverin Kur ta ktheva Kosovë shpinen
hej e hej ore e lam bor e gjetem dimen Gjetem mret moqale kneta
hej e hej o buk e lot na shkojke jeta Kur ka rrok pushken partija
Hej e hej ore qe te gzoj qe gzojin Shqipnija O Na nxurr jasht krajli o'i serbis
hej e hej oo sikur sot klysht e tradhtise Vatrat tona i kemi lanë
hej e hej ore por Shqypni kemi ni nanë O bac Enverin e nan partine
Hej e hej o vlla e moter e gjith Shipnine Oj parti zemra kovenit
Hej e hej o qysh ja ndrrove faqen venit Shkolla drita e uzina
Hej e hej ore me traktora e maqina Tepet plot me faqe t'shtiva
Hej e hej or fshati ynë o koperativa Po qke ba parti prej neve
Hej e hej or as askush nbot se ban mbi dhe S?mjafton kanga e sharkis
Hej e hej o per mej knue gjithmon partise Veq parti te kem gjithmone na
Hej e hej ore doren n'zemer e pushken n'dor.

Ju pëlqen teksti? Komentoni më poshtë: