Dida, Cela E Kovaci

Tash Pergjigjen Po Ta Kthej

O tash pergjigjen po ta kthej
Plot me shpresa dhe me gezime
Une ty po te premtoj
Sebashku jeten ta kalojme Une ty po te premtoj
Sebashku jeten ta kalojme O kujto lulet e malit
Kujto flladin e lehte
Kujto zemren time
Qe s'te harron perjete Kujto zemren time
Qe s'te harron perjete O porsi uji qe kalon nen gurra
Kalojne ditet ne kete bote
Veç kujtime ne zemrat tona
Qe s'harrohen kurre Veç kujtime ne zemrat tona
Qe s'harrohen kurre

Ju pëlqen teksti? Komentoni më poshtë: