Dorina

Pranvera

  

A e di se nuk eshte vone
edhe kur, ti gabon
A e di se ne kete bote
nuk ben dot si do ti
po te them se dielli yt
do ndricoje perseri
je menduar, ndonjehere
se dhe per ty ka pranvere (refreni)
Por ti nuk mendon
se une te dua, pergjithmone
e une po e ndjej
se dhe per ne ka pranvere A e di se nuk eshte vone
edhe kur, ti gabon
A e di se ne kete bote
nuk ben dot si do ti
po te them se dielli yt
do ndricoje perseri
je menduar, ndonjehere
se dhe per ty ka pranvere (refreni)
Por ti nuk mendon
se une te dua, pergjithmone
e une po e ndjej
se dhe per ne ka pranvere Por ti nuk mendon
une te dua, pergjithmone
e une po e ndjej
se dhe per ne ka pranvere Por ti nuk mendon
se une te dua, pergjithmone
e une po e ndjej
se dhe per ne ka pranvere

Ju pëlqen teksti? Komentoni më poshtë: