E kam nje shoqe Te bukur
Te gjithe e therrasin Flutur
Eshte e mire dhe gjitmone e lumtur.
Bashke ne jemi per çdo dite. Nder shoqet e tjera hit.
Dhe ditarin e ka mbush me pesa.
Perplot pesa ne ditar
Jemi bashk ne bank te par Gjithmon te parat
Jemi n*gar
Gjithmon te parat.
Ne jemi n*gar Floket i ka deri n*bel
E ngjyren e syve blu
E fustanin me kurdel
Qerapat me pink panther. ref 2 Shoqja ime kur kendon
Dhe me ritem kur vallezon
Eshte e bukur dhe gjithom e para
N*festiale triumfon te gjitha çmimet i fiton
Dhe publikun e pasionon. E kam nje shoqe Te bukur
Te gjithe e therrasin Flutur
Eshte e mire dhe gjitmone e lumtur.
Bashke ne jemi per çdo dite. Nder shoqet e tjera hit.
Dhe ditarin e ka mbush me pesa.
Perplot pesa ne ditar
Jemi bashk ne bank te par Gjithmon te parat
Jemi n*gar
Gjithmon te parat.
Ne jemi n*gar Floket i ka deri n*bel
E ngjyren e syve blu
E fustanin me kurdel
Qerapat me pink panther. ref 2 Shoqja ime kur kendon
Dhe me ritem kur vallezon
Eshte e bukur dhe gjithom e para
N*festiale triumfon te gjitha çmimet i fiton
Dhe publikun e pasionon.
Dhe publikun e pasionon.

Ju pëlqen teksti? Komentoni më poshtë:

Tekste tjera