E-Mc Intro

Se Ty Te Dua (Feat. Gresa)

Video:   

E-MC INTRO
E DI SE TI ME DO DHE UNE TY TE DUA
UN KAM NEVOJ PER TY TI KE NEVOJ PER MUA
KALOJE DHE KJO DIT PO PRES QE TE TAKOJ
GJITHMONE TE M'BAJ NE ZEMER DHE VEC PER TY MENDOJ
SE TI JE AJO QE ME BEM MUA TE CMENDEM
ME KE PUSHTUAR SHPIRTIN ME KE PUSHTUAR MENDJEN
PO THUA SE C'DO NATE TAKOHEMI NE ENDERR
TY JETEN TA KOM FAL SE TI JE NJE ENGJELL. GRESA ..REF(3)
SE TY TE DUA JO NUK KAM FAJ
GJITHMONE NE ZEMER TE MBAJ
DO TE TE DUA VETEM TY DO JEMI BASHKE TE DY.
OOO OOO OOO E-MC INTRO.
TE SHOH NGA LARG DREJT MEJE PO AFROHESH
TE LUTEM MOS VONO PO TE PRES KTU PARA SHKOLLE
TE PERQAFOJ TE M'BAJ NE KRAH
ASKUSH NUK MUNDET ME NA NDA
SE TI JE AJO QE ME BEM MUA TE CMENDEM
ME KE PUSHTUAR SHPIRTIN ME KE PUSHTUAR MENDJEN
PO THUA SE C'DO NATE TAKOHEMI NE ENDERR
TY JETEN TA KOM FAL SE TI JE NJE ENGJELL. GRESA..REF(3)
SE TY TE DUA JO NUK KAM FAJ
GJITHMONE NE ZEMER TE MBAJ
DO TE TE DUA VETEM TY DO JEMI BASHKE TE DY.
OOO OOO OOO

Në bashkëpunim me:

Ju pëlqen teksti? Komentoni më poshtë: