Easst Rappz është një grup muzikor jo shumë i njohur. Easstrappz jan 1 grup qe jan krijuar ne fund te vitit 2010 - ne fillim te vitit 2011 me seli ne Vushtrri.
Easstrappz eshte e pasuar nga 3 antarë: flow-ex, bmg dhe b-albo
Ky grup debutoi me kengen e par e kenduar vetem nga dy antaret e easstrapz ,nga flowex dhe bmg kushtuar babave te tyre dhe kenga e par titullohet 'per ty bab'pastaj me kenget 'ti je ajo' dhe 'na erdhum'
easstrappz jan pjes e labelit E.R(records) ose gjat easst rappz records pjes ne te cilin marin pjes edhe disa shok siq esht Black mc, blocker etj.
easstrappz(records)gjendet ne vushtrri dhe ka bashkpunime edhe me grupe tjera te vushtrris
ata gjithashtu jan ne pregaditje te albumit qe pritet te dal ne 2011