Vendlindja: Prizren

Ed'g është një këngëtar jo shumë i njohur. Emri i Vertet Edison Hoxhaj perndryshe Ed'G. Lindi ne Prizren jetoi dhe veproi ne Zhur
Si Shum Te Rinje ashtu edhe ky reper ka filluar te mendoj per te ardhmen e tij dhe ate e gjete ne rimat dhe ritmet e muzikes Hip Hop Nuk deshiron te mirret me diqka tjeter perveq Rap-it
Ne Fillim Beri Kengen e par me Edyy a.k.a Anakonda dhe shokin e Tij E-King - Tpa Arritshem ju duk si shaka tani merr jeten e vet me seriozitet Tani Vazhdon edhe me tej te mirret me muziken Rap. Emri i vertet Eduard Susuri perndryshe quhet edhe si E-KinG jeton dhe vepron ne Zhur i cili esht ne nje klas me ed'g me te cilin e ndan gjith diten duke kenduar dhe duke shkruajtur texte.
Ed'G dhe E-KinG Se Shpejti do ta hap grupin e tyre,edhe pse jani te ri.
Ed'G Dhe E-KinG Deri N'vdekje.