Vendlindja: Tirane  Shqipëri
Jeton dhe vepron në   Shqipëri
Mosha: 16 Vjeç
Ditëlindja: 16 Prill 2001
Shenja e Horoskopit: Dashi

Këndon kryesisht: Për Fëmijë

Eda Muça është një këngëtare jo shumë e njohur. Eda ka filluar karrieren e saj qe ne ne moshen 9 vjec. Nga kjo moshe Eda eshte angazhuar me koncerte dhe festivale te ndryshme. Fillimisht ne koncertet e qendres TEN ku ka qene prezantuese, kengetare dhe gjithashtu pianiste ne vitin 2011. Po ne 2011 Eda konkuroi ne The Voice Kids Albania ku arriti deri te sfidat ne skuadren e Eltonit. Me vone ne bashkpunim me qendren kulturore per femije mori pjese ne shum koncerte e festivale ku me kryesoret jane: Zerat e rinj (ketu u spikat per zerin e saj), Festivali i Tiranes per JESC 2016. Talent tjeter i saj eshte qe mund te flasi shume gjuhe te ndryshme, nje nder to edhe turqisht qe e ka ndihmuar me tej ne pjesmarrjen e saj ne festivale te ndryshme. Ky festival jo pak i rendsishem, Colors Of The World me talente nga shtete te ndryshme ne bote po ashtu ne vitin 2016.