Do jetoj dhe do kujtoje te fundit nate
Kur zemren edhe trupin une e lashe ne ate shtrat
do udhetoje tani eshte vone ti mos me mbaj ne krahe
nje arome ne enderren kjo nate sa zgjate

do vi ne shtepine tende
me jeten time ne krah
do jem e jotja sonte
ne dreq te veje ky mall
do iki perseri me jeten time ne krah
per here te fundit e jotja
per here te fundit me mbaj

zemra kujton ti puthjen e pare
a kujton telefonaten ne oren e vone
a mos me mbaj meri ti e di un jam e cmendur
por pranom edhe sonte te gjitha ti kam falur

do vi ne shtepine tende
me jeten time ne krah
do jem e jotja sonte
ne dreq te veje ky mall
do iki perseri me jeten time ne krah
per here te fundit e jotja
per here te fundit me mbaj
Muzika: Teksti:

Ju pëlqen teksti? Komentoni më poshtë: