Elina Duni

Mine Peza

Ku e kam vajzën, ku e kam djalin?
M?i kanë mbyll në burg të zi.
Farefisin m?a kanë tretur
larg në ishuj n?Itali. Oh ju morët shpresën time, mos m?i çoni n?Itali.
Jo ata nuk kanë ba krime
për atdhe s?deshën robëni. Të shkatërrojmë prangat mizore
hidhet nëna si rrufe.
Mitrolozi n?dorë tradhëtare
rrëzoi nënën përmbi dhe.

Albumet:

Ju pëlqen teksti? Komentoni më poshtë: