Elsa Lila

Per Nenen

NJE VESHTRIM, PLOT KUPTIM
NJE DORE PERMBI FLOKE
NJE SHTRENGIM, LEDHATIM
MBI GJIRIN E NGROHTE
TE NENES, ME MUNGON UNE E DI SE RRUGET NDAHEN
KESAJ BOTE
UNE E DI SI RREH PER MUA
KJO ZEMRA JOTE DHE ME SHFAQESH NEPER ENDRRA
ME MBULON ME LEDHATIME
DHE FLET GJUHEN QE FLET ZEMRA
NENE E DASHUR, NENA IME ..TI E DI SE RRUGET NDAHEN,
NDAHEN RRUGET E KESAJ BOTE,
POR E DI SE ç'NDJEN PER MUA,
NENA IME ZEMRA JOTE.

Ju pëlqen teksti? Komentoni më poshtë: