Endri Prifti

Te Mos Kem Frik Te Enderroj

Strofa I
Dua të më tregosh, atë përrallë
Për vajzën dhe princin e saj
Dua zërin tënd plot emocion
Që si era në udhetim pa fund më çon Refreni
Dhe të magjepsem në krahët e tua
Të mos kem frikë të ëndërroj
Dhe të kujtoj ç'do prekjen tënde
Dy sytë e tu që i adhuroj (2x) Strofa II
Dua të më këndosh këngën tonë
Që flet për udhëtime detesh pafund
Dua zërin tënd plot emocion
Që zgjon gjithçka magji dragonj Refreni
Dhe të magjepsem në krahët e tua
Të mos kem frikë të ëndërroj
Dhe të kujtoj ç'do prekjen tënde
Dy sytë e tu që i adhuroj (2x) Mbyllje
Dua të më tregosh . . .

Në bashkëpunim me:

Ju pëlqen teksti? Komentoni më poshtë: