Endri Prifti

U Dogja Mrekullisht

  

Kjo ndodhi në një natë, në hotel
Do të vij në katër tha Maria
Tetë, nëntë, dhjetë pa pesë. Nga dritarja mbrëmje e heshtur,
Mbrëmje e vrenjtur e dhjetorit
Mbi qytet ngadalë po zbret
Përballë erës dhe shiut unë rri e pres Natë e keqe e mallkuar,
Po më bën të ulërij
Gjaku dejet pervëlon
në shpirt Une akoma rri e pres
Kujtoj netët kur dikur
Ti më puthje
Dhe më thoje stë lë kurrë Cdo pikë shiu përmbi xham
Me trokitjen tënde ngjan
Por askush, askush nuk vjen në këtë natë Hyre ti e erdhe the
Do martohem a e di?
Kjo para pasion të kthehet kjo varfëri! Jo më smundem të këndoj
Unë u dogja mrekullisht
Vetëm ti mund të më kuptosh
Vetëm ti!!! Refreni 2 Mëngjesi hyn me 100 sy
Vrapojnë të cmendur njerëz, mendime
Kujdes, mos hyni me cizme
Në zemrën që digjet hyhet me ledhatim!

Në bashkëpunim me:

Ju pëlqen teksti? Komentoni më poshtë: