Endrit Mumajesi

Nje Jete Me Ty

         Video:   

Me ndjek në çdo hap, dhe pse sytë ti mbyllur po i mban
e rreshkët një lot,
të thërras ti dorën më shtrengon,
ndaj rri si çdo natë,
kujtoj ditët që kaluam bashkë,
me mungojne ti s'ke faj , hmmm. E dua këtë jetë me ty,
në mijëra ëndrra për të dy
sa do të zgjoj ky përqafim,
jo nuk e di ëngjëlli im. Do bëhem lot, do zbres,
tek ty do bie por s'do hesht,
e do ndriçoj ne pafundësi,
zemër të gjej e të rikthej përsëri. Më flet e më zgjon,
dashuria ndjenjen ma lexon,
dhe një çast ti më fal,
sytë e tu te brishtë mbyllen prapë,
të lutem shpirt ti më dëgjo,
mos më lërë të vetëm, jo. E dua këtë jetë me ty,
në mijëra ëndrra për të dy
sa do të zgjoj ky përqafim,
jo nuk e di ëngjëlli im. Do bëhem lot, do zbres,
tek ty do bie por s'do hesht,
e do ndriëoj ne pafundësi,
zemër të gjej e të rikthej përsëri. E dua këtë jetë me ty,
në mijëra ëndrra për të dy
sa do të zgjoj ky përqafim,
jo nuk e di ëngjëlli im. E dua këtë jetë me ty,
në mijëra ëndrra për të dy
sa do të zgjoj ky përqafim,
jo nuk e di ëngjëlli im. Do bëhem lot, do zbres,
tek ty do bie por s'do hesht,
e do ndriëoj ne pafundësi,
zemër të gjej e të rikthej përsëri.

Teksti:

Ju pëlqen teksti? Komentoni më poshtë: