Eranda Libohova

Erdha Nga Qyteti Ne Fshat

Erdha nga qyteti ne fshat te jetoj
Vellezer e ju motra me ju te punoj O mire se na erdhe o mire se ju gjeta
Ketu ne midis malesh ka lulezue jeta Bashke me festen e bukes kemi feste dhe ne
Mu ne mes te fshatit morrem shpi te re O mire se na erdhe o mire se ju gjeta
Ketu ne midis malesh ka lulezue jeta Plot perplot havanet mbush me bereqet
Dore perdore shkojme ne fshat e ne qytet O mire se na erdhe o mire se ju gjeta
Ketu ne midis malesh ka lulezue jeta

Ju pëlqen teksti? Komentoni më poshtë: