Eranda Libohova

Ku Vajti Valle Ai Djale

  

Cdo mengjes bashke ne shkolle ne shkojm
Ne udhëkryq nje djalosh ndalon ,
Buzeqesh bicikleten nget ,
Nuk e di cilen nga ne pret.
Punëtor eshte dikun ky djale.
Si djalosh jo jo ska te shar ,
Buzeqesh dhe nuk flet ai
E sa shume flasin syt e tij dhe nuk flet ai jo nuk flet... Ref: erdhi tani nje zile biçiklete njeren nga ne e seq ka bere per vete
pse duhet valle, o pse ka turp ky djale
O pse nuk guxon te flas nje fjale
Dy shoqe ne dhe duhemi si motra
Nje dashuri po na troket te porta
Dhe dashurin te bukur e kerkojme sic jemi vet ne enderrojm Por nje dite me ate se pash shoqen pyes ko do jete o valle
Me shiqon embelesisht ne sy
Ne aksion me thot eshte ai
Ne shkollen tone erdhi nje mengjes
Ne udhëkryq djali ne biciklet
Djali vjen doren e shtrëngon,pershendet
Shoqen e takon shoqen e takon... Ref: erdhi tani nje zile biçiklete njeren nga ne e seq ka bere per vete
pse duhet valle, o pse ka turp ky djale
O pse nuk guxon te flas nje fjale
Dy shoqe ne dhe duhemi si motra
Nje dashuri po na troket te porta
Dhe dashurin te bukur e kerkojme sic jemi vet ne enderrojm

Në bashkëpunim me:

Ju pëlqen teksti? Komentoni më poshtë: