Ti zgjohesh nga gjumi, tuj mendu per mu.
Dhe prap miremengjesi tjeter kujt i thu.
Si shume nete te tjera mbrem ke qar me lot. çka kan ne zemrat njerzit e din veq nje zot. --Vdis oh vdis. Vdis e mos fal puthje pa dashni.
Se ma mire eshte zemra me u ban hi.
Me mire eshte me ik nga kjo bote plot rrena,
se me than çka sta thot zemra. --Vdis oh vdis. Vdis e mos fal puthje pa dashni.
Se ma mire eshte zemra me u ban hi.
Me mire eshte me ik nga kjo bote plot rrena,
se me than çka sta thot zemra. Nata vjen ngadal, i mbyll syt e tu.
Prap naten e mire, tjeter kujt i thu.
Edhe sonte endrra, na bashkon ne kete bote.
Neser ku do te jemi, e di veq nje zot --Vdis oh vdis. Vdis e mos fal puthje pa dashni.
Se ma mire eshte zemra me u ban hi.
Me mire eshte me ik nga kjo bote plot rrena,
se me than çka sta thot zemra. --Vdis oh vdis. Vdis e mos fal puthje pa dashni.
Se ma mire eshte zemra me u ban hi.
Me mire eshte me ik nga kjo bote plot rrena,
se me than çka sta thot zemra.
Vdis ohh vdis.

Ju pëlqen teksti? Komentoni më poshtë: