Gena

Sa Lote Kam Derdhur

Sa lot kam derdhur un per ty
Sa shume ty te kam dashur Me mire me ty dhe fukara
Se sa pa ty i pasur
Me mire me ty dhe fukara
Se sa pa ty i pasur Me mire me ty dhe fukara
Se sa pa ty i pasur
Me mire me ty dhe fukara
Se sa pa ty i pasur Nje dite un po pija me shoqerine
Dolli per ty me thane
E ngrita shishen me raki
Lotet rreke me rane
E ngrita shishen pa mbarim
Lotet rreke me rane Me mire me ty dhe fukara
Se sa pa ty i pasur
Me mire me ty dhe fukara
Se sa pa ty i pasur Me mire me ty dhe fukara(Ref)2x
Se sa pa ty i pasur
Me mire me ty dhe fukara
Se sa pa ty i pasur

Ju pëlqen teksti? Komentoni më poshtë: