Vendlindja: Diber  Shqipëri
Mosha: 33 Vjeç

Habibe Ostreni (Bibe) është një këngëtare e njohur. Habibe Ostreni, qysh e vogel e ka pasur pasion muziken, kendonte ne dhomat dibrane, por per here te pare ne skene shfaqet ne vitin 2005 ne festivalin Nota Fest.
Ajo gjate sezonit te veres kendon neper ahengje te ndryshme ne vendlindjen e saj. Ajo ka nje ze karakteristik, ze i cili e ben te jete e veçante nga kengetaret e tjera.
Ajo bashkepunon me Avni Qahilin, ne studion e tij, per te realizuar kenge te reja.Ne studion e Avniut realizoi hitet "Durova Boll" dhe "Lot Margaritar" gjithshtu kengen me te cilen morri pjese ne TopFest 6 "Me Mungon", kenge kjo e fundit qe qe nje kenge mjaft e bukur dhe ritmike. Priten edhe hite te tjere nga ajo shume shpejt.