Ilira Gashi

Shoku Im Me I Ngushte

  

Ti je shoku im i ngusht. me duket se gjithë jetën tnjoh, te njejtat libra i lexuam tnjetat smundje i kaluam tash kur ike fluturove une ste lidh as nuk te ndal gjete dashurin e pare t'uroj rruge te mbarë.... ref..
ti je unaza ne gishtin e saj varsja e saj, ti je balluke ne flokun e saj, djelli mbi qepall,
trishtimja ne syrin e saj
shall i dimirave. mesues je dhe babagjysh i krishtlindjeve eheh...
ti je unaza ne gishtin e saj,fjolla mbi kapel... dore e mendafshit dhe baza e fort me cilen ajo shkel...
ti je gjoks shkemb qe e mbeshtet dhe ti nuk ma ke faj qe ende pres, dikush tma fal qka ti jep asaj.asaj asajjj asajjjj hhhhh...
hooohh....ti je shoku im i ngusht me duket se gjith jeten tnjoh.te njejata libra i lezuam tnjejtat smundje i kaluam...
kurr si mashkull ste shikova por te pash veq me nje sy..
s'xhelozoj por pak lakmoj qka shoh te ju te dyhhh-hhh.....ohhhhhhh.. rep.
ti je unaza ne gishtin e saj varsaj e saj, ti je balluke ne flokun e saj. dielli mbi qepall
trishtimja ne syrin e saj.shall i dimrave.mesues je dhe babagjysh i krishtlindjeve heeee...
ti je unaza ne gishtin e saj,fjolla mbi kapel, dore e mendafshit dhe baza e fort mbi cilen ajo shkel...
ti je gjoks shkemb qe po e mbeshtet dhe ti nuk ma ke faj qe ende pres dikush t'ma fal qka ti jep asaj..asaja asaj haaaa huuuu huuuuuu... ti je unaza ne gishtin e saj,fjolla mbi kapel, dore e mendafshit dhe baza e fort mbi cilen ajo shkel...
ti je gjoks shkemb qe po e mbeshtet dhe ti nuk ma ke faj qe ende pres dikush t'ma fal qka ti jep asaj..asaja asaj haaaa huuuu huuuuuu...

Ju pëlqen teksti? Komentoni më poshtë: