Ina Mexhitaj

Bilbili Dhe Gjinkalla

Dhe gjinkalla ia kish marrë
melodisë së shtruar
Flet bilbili këngëtar
të zë halli do dëgjuar.
Në fund zogu për çudi
Përplas krahët pa pushim
Tha gjinkalla mund ta di
të pëlqeu zëri im? Dhe bilbili nxjerr dy fjalë
Përplas krahët me sa mund
Jo për këngë moj gjinkallë
Por shyqyr që i dhe fund

Ju pëlqen teksti? Komentoni më poshtë:

Tekste tjera