Jasmin Abdiu

Dhimbja Finale

Dicka esht po ty se din,te jete uj ty do ta pish,te jete er ty do ta dnjesh,te jet fshetsir ty do ta gjesh. REFRENI:
DHIMJA IME PA KALIM SEMUNDJA IME PA SHERIM ENIGMA ESHT KJO KAPTIN DHE PER KETE NUK KA MBARIM,
NUK KA MBARIM... Dicka qe t vret por ty e don, dicka qe t mbit ty se haron gjithcka per at ty kishe dhen dikush qe s t don por ty e don.

Ju pëlqen teksti? Komentoni më poshtë: