Jasmina

Nje Frymemarrje

  

Jetoj ne zhgenjim dhe pse faji im,
jo nuk eshte e lehte pa ty, e doja aq shume
e penduar jam une, te mendoj tani, humbem une dhe ti
me heshtjen flas cdo nate, shkelem nje premtim
jo me ska kthim a me mendon ti sot Ref
Nje frymarrje te me falje me shikim aq me mjafton
nje frymarrje te me falje ti sot o zot Vetmia bertet, e ndjej tek me vret
Thelle ne zemer la nje shenim
te dua me prane dhe pse me ste kam
Te mendoj tani humbem une dhe ti me heshtjen flas cdo nate
shkelem nje premtim jo me ska kthim a me mendon ti sot Ref x2
Nje frymarrje te me falje me shikim aq me mjafton
Nje frymarrje te me falje ti sot o zot

Ju pëlqen teksti? Komentoni më poshtë:

Tekste tjera