Julian Gjojdeshi

Per Hir Te Dashurise

  

Sa me shum qe te mendoj, jeten time dhe me pak jetoj
te verteten shoh me sy por nuk mundem ta pranoj
jam i ulur ne mes ferrit e parajses
dhimbjes un po i kendoj
REF
Ma dergo me shpirt nje rreze dielli
ma dergo per hir te dashurise
prap un dua te te shoh akoma
te te puth pa fund, ti zemren ngrohma Era jote me nuk fryn, lulet i ka zene trishtimi
Ne oborr te shpirtit tim, pak nga pak ka ardhur dimri
Jam i ulur ne mes endrres edhe zgjimit
Duke pritur naten te mbaroj
REF
Ma dergo me shpirt nje rreze dielli
Ma dergo per hir te dashurise
Prap un dua te te shoh akoma
Te te puth pa fund, ti zemren ngrohma Era jote me nuk fryn, lulet i ka zene trishtimi
Ne oborr te shpirtit tim, pak nga pak ka ardhur dimri
Jam i ulur ne mes endrres edhe zgjimit
Duke pritur naten te mbaroj
REF
Ma dergo me shpirt nje rreze dielli
Ma dergo per hir te dashurise
Prap un dua te te shoh akoma
Te te puth pa fund, ti zemren ngrohma

Në bashkëpunim me:

Ju pëlqen teksti? Komentoni më poshtë: