Justina Aliaj

Une Dhe Shoket E Mi

  

U caktova ne nje brigade
Ku nuk kishte asnje vajze
Oh sa ndrojtje pata ne fillim. Mirmengjes une ne fillim u thashe
M'u pergjigjen menjehere te gjashte.
Shume te qeshur dhe buzegaz
Dhe me tonin shume gazmor'
Dhe shpirtin punetor aty e pash. Ja tani ne jemi shtate
Shtate shoke besnike.
Kush i qete e kush i vrazhde
Te gjithe simpatik'. Neve bashke shkojme kudo
Qe te gjithe thone
Lum' ata per k'te shoqni qe kane. Neve bashke i ndajme dhe gezimet
Ne repart edhe neper familje
Bashke shkojme ne stadium
Ne teater dhe ne shkolle
Sa e lumtur ndjehem une o shoke. Ja tani ne jemi shtate...

Ju pëlqen teksti? Komentoni më poshtë: