Kenge Per Femije

Dallendyshja Dhe Qukapiku

nje trumcak harrakat guxim mori ne pranvere pa u bere hiq merak shkon nje qerdhe qe ta zere
gje e rralle si perralle ket pranvere trumcaku yne dhe pse kishte syt ne nalle dallendyshes i zu shtepine
dallendyshja porsa mberrin u habit nga mendt e kokes ajo ce harron shtepine dhe pse vjen nga fundi i botes
pyet veten dallendyshja mos kam gabuar adres
jo , kur mergova ketu kisha nje folez

Ju pëlqen teksti? Komentoni më poshtë: