Kenge Per Femije

Erdh Nje Dallendyshe

ne ballkonin e shtepis
pa shiko moj gjyshe
pran deges se qershis
erdh nje dallendyshe ref;eja dallendyshe
bashk me shoqet o
ne shtepin tone
ti fole nderto e pa gjyshja dallendyshen
dhe doli te dera
degjo bij me tha mua
na erdhi pranvera ref
eja dallendyshee
bashk me shoqet oone shtepin ton ti fole nderto.

Ju pëlqen teksti? Komentoni më poshtë: