Kenge Per Femije

Jam I Lashte Se Jam Shqiptar

     

cdo femij'ne k'te bote
ka nje fis,miq e shoke,
ka nje vend ku ka ler,
ka nje nen' e nje atdhe. cdo femij' ne k'te tok,
ka nje gjuh',e ka nje fe,
ka nje vend ku ka ler'
ka nje nen'e nje atdhe ndaj buron nga zemra
dhe me qiellin kenga
jam i par'nda jam krenar
se un'jam shqiptar.
ndaj buron nga zemra
dhe me qiellin kenga,
jam i lasht'ndaj jam krenar
se un'jam shqiptar.
un'jam krenar
se jam shqiptar,
ndaj jam krenar
se jam shqiptar.

Ju pëlqen teksti? Komentoni më poshtë: