Kenge Per Femije

Kam Një Mik, Kam Një Shok

     

Sa shumë kisha dëshirë
që të kem një qen
Por mamit dhe babit
S?di si t?ia them
Une mendjen
e kam mbledhur
Dhe nuk e zgjas
Se qenin e kam zgjedhurtë jetë dalmat
por qenin unë e dua
të mos t?jet nevrik
të jetë një qen i zgjuar
dhe shumë besnik ref: Kërkova në qytet
un?anë e mbanë
dhe më në fund
e bleva në dyqan
ju them me të vërtetë
nuk bëj shaka
si qeni im në botë
nuk ka
la lalaalaaalaa... II. Nuk jam unë shumë i bindur
Jam në dilemë
Më mirë të kesh një shok
Apo një qen
E di se do të lodhem
Them seriozisht
Do t?i mësoj futboll
Dhe pak anglisht
Por qenin unë e dua
Mos t?jet nerik
Të jetë një qen i zgjuar
Dhe shumë besnik. Ref. Kërkova në qytet...
N?shëtitje kur un shkoj
me shoqërinë
të gjithë i prezantoj me qenin tim
t?ju them me të vërtetë
nuk bëj shaka
si qeni im
në botë nuk ka

Ju pëlqen teksti? Komentoni më poshtë: